Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

Ízléses papír díszdoboz szeretteinknek

Bármilyen ajándékot is vásárol, minden alkalommal alapos figyelmet kell fordítani a csomagolásra, hiszen a külcsíny bármennyire is tiltakozunk ellene, nagyon fontos. Egy papír díszdoboz a legkisebb figyelmességet is ünnepibbé varázsolja és az efféle kedvességeknek nem tud senki sem ellenállni.

Papír díszdoboz az ajándéktárgyak ízléses tálalásához

Ha ön is ajándéktárgyait esztétikusan szeretné tálalni a vásárlóknak, akkor forduljon hozzánk, hiszen minden kis részletet kidolgozunk a siker érdekében. Csodás papír díszdoboz választék, amelyek között mindenki megtalálja a számára megfelelő modelleket és színeket. Egyéni elképzelései alapján csak egy papír díszdobozt szeretne, vagy éppen sorozatban is gyártatna velünk, mi minden esetben a rendelkezésére állunk. A Multipack 1982 óta foglalkozik díszdobozok, ékszertartó dobozok, ajándékdobozok gyártásával, így a munka precízségében, pontosságában biztos lehet. Mindenki találkozott már azzal a helyzettel, amikor egy értékes ajándék ronda csomagolásba kerül, és ezzel hatalmasat veszít az értékéből, hiszen az első benyomás minden esetben a lehető legfontosabb. Folyamatosan hangoztatjuk, hogy nem a ruha teszi az embert, de a tapasztalatok és a gyakorlat mindennek az ellenkezőjéről árulkodnak. Egy ízléses papír díszdoboz már önmagában is szemet gyönyörködtető ajándék, szinte nem is számít, hogy mit rejt. Szeretteinket örvendeztessük meg a legszebb ajándékokkal, hiszen az öröm csillogása szemükben minden kincsnél többet ér. Bármi kérdése is lenne a papír díszdoboz, vagy egyéb más díszdoboz, ékszertartó gyártással, modellekkel kapcsolatban hívjon minket most!

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok