Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

Kivételes óratartó doboz kínálat

Kivételes óratartó doboz kínálat Kivételes óratartó doboz kínálat

Egy értékes óra, amely akár zsebóra is lehet nem csak a letűnt korok emberének lehet kivételes ajándék, hiszen a különleges eleganciának mindig is akadnak követői. Az óratartó doboz szerepe az, hogy az Ön ajándéka (vagy terméke) csodás köntöst kaphasson. Az óratartó doboz szemet gyönyörködtető és mindig egy kis pluszt ad a valódi ajándék értékéhez.

Óratartó doboz - ha számítanak a részletek

Érdemes figyelni minden kis apró részletre, akár eladók, akár vásárlók vagyunk. A csodásan berendezett kirakatok vonzzák a szemet, de ehhez valóban minőségi munkát érdemes végeznünk. Ha szeretne kedvenc óráihoz illeszkedő óratartó doboz kínálatot, akkor a Multipack jelent megoldást az Ön részére. Szakembereink által tervezett és készített az ajándék doboz kínálatból az óratartó doboz sem maradhatott ki.

Régi órához új óratartó doboz?

Régiségboltok is megtalálják óratartó doboz kínálatunkban azokat a darabokat, amelyek méltók arra, hogy akár egy több száz éves kincset is őrizzenek. Az Ön üzletének is fontos, hogy az eladott termékeket be is tudják csomagolni, hiszen a vásárló kérését mindenképpen szem előtt érdemes tartani. Lehetőségek, ajánlatok, amelyeket most már továbbfejlesztett weboldalunkon is megtalálhat!

Óratartó doboz kínálatunk mellett bármilyen díszdoboz szükséges Önnek, a Multipack a megoldások széles körével áll az ön rendelkezésére. Nem csak nagyobb sorozat rendelése esetén figyelünk kifejezetten a minőségre, a precíz megmunkálásra, hanem minden egyéni termék készítése esetén is. A „tucattermékek” minőségével lehetetlen megmaradni a piacon, így Önnek is a legjobbat kínáljuk, amellyel garantáltan meg lesz elégedve. Akár ajándék lesz, vagy akár saját gyűjteménye gyarapítására szeretne egy különleges óratartó dobozt, a megoldás mindenképpen a Multipack szakértelmében rejlik.

Hívjon minket most!

Tovább a kategóriában: Csodás gyűrűs doboz választék »

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok