Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

Szemet gyönyörködtető díszdoboz választék

Szemet gyönyörködtető díszdoboz választék Szemet gyönyörködtető díszdoboz választék

Az Ön által forgalmazott terméket, szeretné olyan csomagolásban kínálni, amely mindenkinek megragadja a figyelmét?

Itt a legjobb alkalom arra, hogy a kincseihez méltó díszdoboz díszítse a kirakatát, amely vonzza a tekintetet.

Pár évtizeddel ezelőtt, talán még elhitték az emberek, hogy a külcsíny nem számít, de ma már mindenkinek egyértelmű, hogy a csomagolás a legfontosabb.

Az első benyomás döntő, így mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy az látogatóból érdeklődő majd ügyfél legyen. Egy díszdoboz talán egy kis semmiség, egy apró részlet, de sok esetben valóban döntő lehet, hiszen egy ékszert, drágakövet is, ha megfelelően tálalunk, még szebben ragyog és a ragyogás minden esetben szemet gyönyörködtető. A Multipack a díszdoboz készítés nagymestere, és megpróbál eleget tenni minden vásárolói kérésnek, így nincs a legjobb szakembereinek köszönhetően lehetetlen feladat. Legyen szó díszdobozról, ékszertartó dobozról, ajándék dobozról vagy éppen kirakati dekoráció készítéséről, a legjobb helyen jár. Kifogástalan minőség, amelyről a Multipack munkái szólnak, hogy a szemekből valóban elégedettség sugározzon. Díszdoboz kínálat, amely minden stílust, modellt, színvilágot átölel, hogy mindenki találjon kedvére való darabokat! Nem kell csak a meglévő modellekre szorítkozni, mert minden egyéni elképzelést megpróbálunk teljesíteni, lehet szó csak egy termékről vagy akár egy sorozatgyártásról. A Multipack díszdoboz kínálat hatalmas, válogasson Ön is kedvére, és vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, ha rendelni szeretne, esetleg kérdése, észrevétele lenne a témával kapcsolatban!

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok