Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

Csodás gyűrűs doboz választék

Csodás gyűrűs doboz választék Csodás gyűrűs doboz választék

Adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni - tartja a közmondás és ez valóban igaz is. Felejthetetlen pillanatokat, perceket tud okozni, amikor kedvesünknek ajándékot adunk át. A szerelem legnagyobb jelképe a gyűrű, minden nő álma. Amikor úgy döntünk, hogy kiválasztjuk kedvesünk számára a hűség és szerelem jelét, akkor a csomagolásra is szinte ugyanannyi figyelmet kell szentelni, mint magára az ajándékra, annak érdekében, hogy elérjük a legnagyobb hatást.

A gyűrűs doboz emeli az alkalom színvonalát

A gyűrűs doboz különlegessé teszi a benne rejlő meglepetést, fokozza az örömérzetet, gyönyörködtet. Egy jól kiválasztott darab már eleve sikert jelent az ajándékozott személynél. A gyűrű és a gyűrűs doboz elválaszthatatlan lett mára, így ketten együtt tökéletesek, így egészítik ki egymást és érik el a kívánt eredményt. Jól át kell gondolni a kiválasztását, a kettőnek illenie kell egymáshoz, de még a szeretett hölgyhöz is.

Széles gyűrűs doboz választék

A gyűrűs doboz sokfélesége hozzásegít ahhoz, hogy mindenki megtalálja az igazit, a legszebb darabok állnak a rendelkezésre, akik a komolyságot szeretik, azok választhatnak a kifinomult selyem dobozok közül, akik kissé bohókásabbak, ők is megtalálják az ideálisat, de abban az esetben is van megoldás, ha egyéni elképzelésünk van! A gyűrűs doboz vásárlás online módon is lehetséges, tájékozódjon weboldalunkon, annak érdekében, hogy a rendelés kapcsán ne legyen semmiféle probléma. A gyűrű különleges ajándék, még különlegesebbé teszi a csomagolása, vagyis a gyűrűs doboz, ha már adott az ajándék, akkor csak egy ideális, szép pillanatot kell találni az átadásához!

Tanácsért, gyűrűs doboz megrendelésért hívjon minket most!

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok