Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

A fa ékszerdoboz készítés - ha különlegeset szeretne

Fa ékszerdoboz készítés Fa ékszerdoboz készítés

Nagyon sok esetben a csomagolás, a külcsíny minden másnál fontosabb, így nem szabad mindezt elhanyagolni. A fa ékszerdoboz, fa ékszertartó készítés virágkorát éli, hiszen elengedhetetlen, hogy bizonyos alkalmakkor szépen becsomagoljuk az átadandó ajándékot, esetleg érmet, kitüntetést. A fa ékszerdoboz teljesen más érzést, más jelentőséget nyújt az ajándéknak.

Fa ékszerdoboz, fa ékszertartó készítés

Az állandó kínálat mellett természetesen egyéni elképzelései alapján is elkészítjük a fa ékszerdobozokat, fa ékszertartókat, ajándék dobozokat. A precíz fa ékszerdoboz készítés nagyon fontos, hogy a jelesebb eseményeken minden részlet tökéletesen tündököljön, ne legyenek zavaró hiányosságok.

Egyszerű fa ékszerdoboz készítés esetén, Önnek nincs más dolga, mint megosztani velünk elgondolásait, és mi ennek megfelelően kiváló minőséget és kivitelezést biztosítunk elfogadható áron, és természetesen a kért határidőket betartva minden esetben.
Ékszerboltok, ékszer nagykereskedések részére is készítünk fa ékszerdobozokat csomagoláshoz, kiállításhoz. A kirakatoknak csillogniuk kell, hogy a vásárlók betérjenek és ennek semmi akadálya, hiszen a legszebb tartókat, dobozokat elkészítjük önnek, amelyben a csillogó ékszerek még szebben ragyognak majd.

Ha a csomagolással, fa ékszerdobozokkal kapcsolatban bármilyen kérdése, kívánsága, igénye van, hívjon minket most, vagy írjon az elérhetőségekben megadott e-mail címre.
Szakembereink komoly szakmai múlttal a hátuk mögött mindent megtesznek az ön elégedett mosolyáért!

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok