Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

Ragyogó ékszertartó doboz, a csillogás tárháza

Ragyogó ékszertartó doboz, a csillogás tárháza Ragyogó ékszertartó doboz, a csillogás tárháza

Az ékszerek, drágakövek uralják a világot, hiszen a csillogás, pompa minden történelmi korban a jólétet, a boldogságot szimbolizálta.Egy csinos ékszertartó doboz, minden nőnek a vágya, amelyben a fehér lovon, felé közeledő herceg arra kéri, hogy legyen egy életre a párja. A romantika, a mindennapokban is jelen van, igénylik az emberek, hogy néha különlegesnek érezhessék maguk, és erre meg is van minden lehetőség.

Ékszertartó doboz a Multipack kínálatában

A Multipack az ékszertartó dobozok nagy választékával vár minden érdeklődőt, és természetesen nemcsak a meglévő modellek közül lehet választani, mert a nagyszerű szakembereknek hála, minden egyéni kívánság, álom is valóra válik, csak kérnünk kell. Nem elég egy drágakövet körülölelő ékszert megvásárolni, esetleg a vásárolóknak kínálni, mert mindezt megfelelően kell „tálalni”, szemet gyönyörködtető csomagolásban. Egy csodás ékszertartó doboz, kiemeli a ragyogást, amely mindenkit elkápráztat.  Ékszerboltok, vagy akár magánszemélyek is válogathatnak a csodás modellek közül, hiszen főként ékszer nagykereskedéseknek készítünk nyaklánctartókat, gyűrűtartókat, kirakati kellékeket, dekorációkat, de az egyéni kéréseknek is megpróbálunk eleget tenni. Egy ékszerboltban, minden kis részletre figyelni kell, hiszen a vásárlóra a legapróbb részletek is hatnak, egy precíz megmunkálású ékszertartó doboz jelzi, hogy itt valóban figyelnek arra, hogy minden a legjobb legyen és szemet gyönyörködtessen. A többféle méretben készülő nyaklánctartók, bőr, vagy akár bársonyborítással minden igényt kielégítenek. A legszebb ékszertartó doboz választék, már online is elérhető, hogy a vásárlás, rendelés egyszerűen és zökkenőmentesen történhessen.

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok