Díszdoboz, ékszertartó doboz, ajándék doboz, díszdoboz készítés, nyaklánctartó

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

map

Kínálatunkból

Az ajándék doboz az ajándék lelke

Az ajándék doboz az ajándék lelke Az ajándék doboz az ajándék lelke

Az ajándékozás a legszebb dolog az életben, és ezt mindenkinek „kötelező” megtapasztalni. Azt az örömöt látni, amikor az ajándékozott izgalommal tele kíváncsisággal bontogatja az ajándékot felejthetetlen, és semmi máshoz nem fogható boldogság.

Ajándék doboz: az ajándék szerves része

Az ajándék doboz is szerves része az ajándéknak, hiszen nem elég egy csodás értéket vásárolnunk, hanem azt megfelelően be is kell csomagolni, hogy esztétikus, szép legyen. A Multipack az ajándék doboz nagy kínálatával áll előttünk, hogy mindenkinek adott legyen a lehetőség a legszebbek közül választani, esetleg saját elképzeléseket is valóra váltani. Az ajándék doboz típusai közül, a követezőket találjuk: nyitható díszdoboz, levehető tetejű díszdoboz, zsanéros díszdoboz, papír díszdoboz, bársony díszdoboz, műbőr díszdoboz, fa díszdoboz, óratartó díszdoboz, koronatartó díszdoboz és természetesen egyéni díszdoboz is, ha van saját elképzelés. Egy születésnapra, vagy éppen a közelgő Valentin nap alkalmából is nagy gondot jelent a megfelelő ajándék kiválasztása. Azonban az ajándék doboz, minden kis ajándékot különlegessé tesz, hiszen egy masnival átkötött doboz minden alkalommal különleges izgalommal tölt el és ez sokkal többet ér az ajándéknál. Egy kis kreativitás az ajándékozás esetén is szükséges, mert át kell lépni a jól megszokott virág- bonbon párost, amely természetesen nem elhanyagolható, de talán többre is képesek vagyunk. Minden, ami ajándék doboz egy helyen és már online is megtaláljuk a részleteket, amelyek fontosak lehetnek a témával kapcsolatban.

Elérhetőségek

Multipack

1136 Budapest
Hegedűs Gyula u. 35/A

Telefon:

multipack telefon 2

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyitva tartás: 9-15 között.
Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Címkék

ajándék doboz bársonydoboz bársony díszdoboz dekoráció doboz díszdoboz díszdoboz készítés fa díszdoboz gyűrű gyűrűdoboz gyűrű doboz gyűrűsdoboz gyűrűs doboz gyűrűtartó kirakat kirakat dekoráció kirakati dekoráció kirakati kellékek levehető tetejű díszdoboz nyaklánctartó papírdoboz papír díszdoboz ékszerdoboz készítés ékszer kirakat dekoráció ékszertartó ékszertartó doboz óratartó óratartó doboz óratartó doboz kínálat óratartó dobozok